Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Reparatii masini de spalat
30 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Daca vreti o reparatie de calitate ,garantata? Contactati-ma !

Repar electronica(modulul-calculatorul-programatorul)acea parte care vi-se spune,ca nu se mai poate repara.
Nu va iau modulul sau masina ,sub pretextul ,ca reparatia nu se poate efectua pe loc.Cei care cunosc meserie o fac in fata dvs.pe loc(nu va tin cu zilele).

Exista si cazuri in care reparatia NU SE MERITA,atunci va explic RISCURILE la care puteti fi EXPUSI.Sunt lucrari ,care nu se merita,doar va”manaca banii”
Am reparat si repar cu costuri care la "ALTI"reprezinta ,doar deplasarea sau constatarea.
Minimul meu este de 40-50 de ron,aceasta doar in cazul in care concluzionam impreuna ,ca reparatia nu va este benefica. Costurile mele sunt reale,corecte,sub piata si conforme cu realitatea.

Eu sunt de PROFESIE tehnician electronist, service electrocasnice(aragaze etc.Am lucrat pentru reprezentante mari), specializat pe MASINI DE SPALAT.
Repar ACASA la dvs.va arat si va explic ceea ce fac.Asta arata ,ca nu am nimic de ascuns.(Puteti vedea ,ceea ce se repara,nu ceea ce vi-se SPUNE, ca a fost reparat ,atunci cand nu sunteti de fata.)
Tin sa mentionez ca o lucrare nu se poate face oricum,deoarece sunt foarte multe (MARCI , MODELE),nu poti avea la tine ,toate piesele si astfel pentru a afla (in mare)ce imi trebuie,EU va intreb (nu va intreaba oricine)ce-ati vazut(auzit) dvs.cand a incetat sa mai functioneze obiectul.Am avut clienti ,care s-au suparat,ca dece ii intreb(ei voiau doar sa le vina cineva ACASA rapid .Eu va intreb pentru a veni PREGATIT,sa o pot repara RAPID pe LOC acasa la dvs.Daca vreti DOAR ,sa va vina cineva RAPID acasa,poate veti GASI !.Nu stiu daca v-o si repara pe loc ,mai sigur ,va va tine incurcat “cu zilele”nestiind despre ce e vorba,neavand ce le trebuie la ei..

Sunt cunoscut si recomandat de clientii mei(imi puteti vedea recenzile pe internet,am acelasi nr.de tel.NESCHIMBAT de 15 ani) ,acest fapt spunand totul despre seriozitatea si calitatea serviciilor mele.Mi-am dorit sa fac un serviciu ALTFEL,sa fiu si in folosul dvs.si cred ca am reusit.

La fel cum si dvs.va alegeti"meseriasul"asa si eu imi rezerv dreptul de a-mi alege clientii
ROG SA NU FIU CONTACTAT de cei care CRED, ca NOI cei care executam servicii la domiciliul clientului,facem asta ca nu au incotro si ca venim oricum.EU NU VIN la stfel de oameni.Pe mine va rog sa nu ma ma sunati in zilele LIBERE sau seara dupa program(ora 19).Nu raspund la mesaje,whatsapp...La fel cum si dvs. vreti sa va odhiniti la fel o fac si eu.Cei care nu inteleg acest aspect NU AU NEVOIE DE SERVICIILE MELE.

Multumesc celor ce au avut rabdare sa citeasca si care inteleg ,ca sunt si eu doar un om la fel ca si ei.

PROGRAM LUNI-VINERI 8.30-19.00 /SAMBATA 8.30 -12
DUMINICA LIBER,inclusiv sarbatorile(nu raspund la telefon -mesaje ,whatsapp.. ).
Din Gura in Gura